Van Gerwen Installaties kiest voor Works360

april 23, 2019
van Gerwen Installaties

Van Gerwen Installaties kiest voor Works360!

Eenvoudig inkopen doen én gemakkelijk je diensten aanbieden: via Works360 kan het allebei. Via ons platform komen vraag en aanbod bij elkaar. Lang wachten en onnodige tussenschakels zijn hiermee verleden tijd. De eerste dienstverleners en installateurs maken op dit moment kennis met ons platform. Van Gerwen Installaties is één van de bedrijven die voor ons platform kiest. Welke voordelen biedt dit voor hen?

Snel en gemakkelijk inkopen doen

Works360 is hét online inkoopplatform voor installateurs. Je doet direct inkopen bij de leverancier, zonder tussenschakel. Het grote voordeel voor Van Gerwen Installaties is dat ze hun producten hierdoor veel sneller in huis hebben. Als installateur is dat natuurlijk ideaal. Zo kunnen ze hun klanten nog beter en sneller van dienst zijn.

Met de tijd mee

Van Gerwen Installaties bestaat inmiddels al meer dan 100 jaar en is in de tussentijd flink met de tijd mee gegaan. Al in 1907 begonnen de gebroeders van Gerwen met het elektrificeren van fabrieken en woningen. Vandaag de dag doet Van Gerwen Installaties dat nog steeds. Weliswaar met een andere club mensen, maar nog steeds op een innovatieve manier. Hun slogan is ook niet voor niets ‘Innovatieve elektrotechniek, dat zit in onze natuur’. Inkopen doen via ons platform sluit dan ook uitstekend aan bij hun innovatieve werkwijze.

Profiteer net als Van Gerwen Installaties

Ben jij installateur en wil je net als Van Gerwen Installaties snel en eenvoudig inkopen doen? Dan is Works360 wellicht ook iets voor jou. De online omgeving werkt eenvoudig en is overzichtelijk. Hierdoor hoef je niet urenlang te zoeken naar het product of de dienst die je nodig hebt. Wel zo efficiënt. Meld je aan via de website en ervaar zelf het gemak van Works360.

www.vangerweninstallaties.nl

Recent posts