HEBB Tilburg sluit bij ons aan!

april 19, 2019
Hebb Tilburg

Nieuwe leverancier: HEBB Tilburg sluit bij ons aan!

Bij Works360 is het ons doel om vraag een aanbod bij elkaar te brengen. Op een gemakkelijke, maar ook op een duurzame manier. Eén van de leveranciers die dit wel ziet zitten, is Martijn Heeren van HEBB Tilburg. Via Works360 is het mogelijk om gebruik te maken van zijn diensten. Ben je benieuwd welke diensten HEBB Tilburg zoal aanbiedt en hoe dit precies werkt? Hieronder lees je er meer over.

De diensten van HEBB Tilburg

Ben je installateur? Dan weet je waarschijnlijk als geen ander dat elke klus vraagt om de juiste voorbereiding. Het maken van calculaties en technische tekeningen, maar ook het opstellen van materiaallijsten en offertes. Laat je dit liever aan een professional over? HEBB Tilburg neemt het graag bij je uit handen. Via Works360 vraag je gemakkelijk de onderstaande diensten aan:

– Calculaties
– Werkvoorbereiding
– Engineering
– Technisch tekenwerk
– Complete projectbegeleiding

Gemakkelijk aanvragen en beheren

Het fijne aan ons platform is dat het heel eenvoudig werkt. Een aanvraag is zo geregeld. Vervolgens kun je jouw aanvragen gemakkelijk inzien, beheren en wijzigen. Wil jij hier ook van profiteren? Kies ook voor Works360. Meld je aan als leverancier of installateur!

Hebb Tilburg

www.hebbtilburg.nl

Recent posts