Lumix Light sluit aan bij Works360!

april 23, 2019
Joost van Dillen Lumix Light

Lumix Light sluit aan bij Works360!

Works360 is hét online inkoopplatform voor de installatiebranche. Het is de plek waar vraag en aanbod elkaar vinden. Rechtstreeks en eenvoudig. Ook Joost van Dillen, eigenaar van Lumix Light, biedt zijn diensten aan via ons platform. Wat doet Lumix Light precies en welke diensten bieden ze aan? In deze blog lees je er meer over.

De juiste verlichting

Verlichting heeft veel invloed op ons dagelijks leven. Goede of slechte verlichting kan een wereld van verschil maken. Lumix Light is specialist op het gebied van verlichting. Ze weten als geen ander hoeveel invloed licht op ons dagelijks leven heeft. Daarom streven ze ernaar om de verlichting op de plekken waar we sporten, werken en verblijven te optimaliseren.

De diensten van Lumix Light

Lumix Light geeft advies over verlichting én zorgt voor de juiste producten. Vervolgens kunnen installateurs daar direct mee aan de slag. Via Works360 vraag je gemakkelijk de onderstaande diensten van Lumix Light aan:
– Lichtplan opstellen
– Advies op het gebied van LED verlichting
– Projectbegeleiding van A tot Z
– Installeren van verlichting

Eenvoudig inkopen doen

Het voordeel van Works360 is dat het gemakkelijk en overzichtelijk werkt. Je ziet precies welke leveranciers en dienstverleners er allemaal zijn. Vervolgens kun je jouw aanvragen gemakkelijk indienen, inzien en wijzigen. Wil jij ook profiteren van ons inkoopplatform? Sluit ook aan bij Works360!

 

www.lumix-light.com

Recent posts