Spherex lighting sluit aan bij Works360!

juni 17, 2019

Works360 verwelkomt nieuwe leverancier: Spherex

Afgelopen maanden hebben we diverse nieuwe leveranciers verwelkomd bij Works360. Het aanbod aan diensten en producten op ons platform blijft groeien! Afgelopen week sloot Spherex bij ons aan. Ze bieden hun diensten rechtstreeks aan via ons inkoopplatform. Ben je benieuwd wat Spherex voor jou als installateur kan betekenen? Lees dan rustig verder.

Spherex
Spherex is dé expert op het gebied van project- en noodverlichting voor professionals. Ze zijn zowel importeur als groothandel, maar ook voor advies kun je bij hen terecht. Met een zéér uitgebreid assortiment bied Spherex altijd de perfecte (maatwerk-) lichtoplossing. Of het nou gaat om een kantoor, een magazijn, een school, een winkel of het aanlichten van uw pand; Spherex houdt rekening met de geldende richtlijnen en normen. Daarbij zoeken we altijd naar de perfecte combinatie tussen architectuur en techniek.

Inkopen via ons platform
Ben je installateur en wil je LED verlichting inkopen? Dan ben je bij Spherex aan het juiste adres. Via Works 360 koop je direct bij hen in. Goed om te weten: naast het leveren van LED verlichting, geeft Spherex ondersteuning bij het maken van een lichtplan, professionele besparingsberekening of de montage van verlichtingsarmaturen. Ook deze diensten vraag je eenvoudig aan via Works360.

https://www.spherex-lighting.com

Recent posts